Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Funktionsrättsbyråns projekttid förlängd

Funktionsrättsbyråns projekttid förlängd

Allmänna Arvsfonden finansierar Funktionsrättsbyrån och har godkänt Funktionsrättsbyråns ansökan om projektförlängning. Det betyder att projektet Funktionsrättsbyrån blivit förlängt med nio månader! Nytt slutdatum är 31 maj 2025.

Detta är mycket glädjande och innebär exempelvis mer utrymme till att utveckla verksamhetens rättighetsdatabas. Se föregående nyhet för mer information om den! Beskedet betyder också att vi med säkerhet kommer kunna delta vid årets mänskliga rättighetsdagar, MR-dagarna, i Skellefteå den 14-15 november. Himla roligt tycker vi!

Förlängningen medför även bättre förutsättningar att bygga den förening som ska ta över verksamheten efter projekttidens slut. Mer information om övergång till föreningen kommer senare i år. Vi kommer också berätta mer om hur det går att bli stödmedlem i föreningen.

Om du redan nu vet att du eller din organisation vill samarbeta för att möjliggöra fortsätt arbete efter projekttiden så hör av er! Lättast når du kommunikatör Mini via mini.gullberg@funktionsratt.se